به گزارش راهبرد معاصر، سریال نیسان آبی جدیدترین ساخته منوچهر هادی است که قرار است به صورت هفتگی از پلتفرم فیلیمو پخش شود.
مهران غفوریان از بازیگران اصلی این سریال کمدی است که در روزهای اخیر دچار سکته قلبی شد و پس از مرخص شدن از بیمارستان به مدت دو هفته استراحت خواهد کرد و مراحل تصویر برداری دوباره آغاز می شود. برای اطلاع از زمان پخش سریال نیسان آبی ، بازیگران سریال نیسان آبی و داستان سریال نیسان آبی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
میخواهید از داستان سریال نیسان آبی در فیلیمو سردربیاورید؟ پس باید بدانید که قصه این سریال، با عشق جمشید آغاز میشود، البته نه از آن عشقهای معمول و مرسوم؛ او عاشق نیسانآبی است و دلبستگی عمیقی به آن دارد. همین دلبستگی هم موتور محرک سریال در قسمتهای ابتدایی است که طبیعتا بر معرفی کاراکترها و شخصیتها متمرکز است. جمشید و رضا دوستانی قدیمی هستند که بخش عمدهای از ماجراهای سریال در دنیای مشترک و مرتبط با روابط دوستانه آنها شکل میگیرد.
پوستر رسمی سریال نیسان آبیحال خوب؛ این خلاصهترین دلیلی است که میتوان در این روزهای بمباران خبرهای بد و تلخ، برای تماشای سریالی از جنس نیسان آبی ارائه کرد. سریالی که بعد از مدتها طنزی متفاوت را پیش روی مخاطبان شبکه نمایش خانگی قرار خواهد داد. نیسان آبی همچون بخشی از تجربههای سینمایی منوچهر هادی، مبتنیبر طنز موقعیت است و به همین دلیل کمتر شاهد شوخیهای کلامی که بعضاً پاشنه آشیل آثار طنز در سالهای اخیر بودهاند، در این مجموعه هستیم.
فارغ از جنس خاص کمدی، ترکیب بازیگران اصلی هم از برگبرندههای آن محسوب میشود، بهخصوص حسین یاری که در این مجموعه بهطور کامل از شمایل آشنای خود در دیگر آثار این سالهایش فاصله گرفته و اصلا دور از ذهن نیست که شما را هم در مواجهه اول، شگفتزده کند.
یکی از سوالهای پرتکرار این روزها این است که تازهترین سریال کمدی فیلیمو چند قسمت است؟ بد نیست بدانید؛ با اینکه هنوز ضبط نیسان آبی تمام نشده و در نتیجه تدوین همه قسمتها هم نهایی نشده است ولی این سریال در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقهای برای پخش از فیلیمو تهیه و تولید میشود.
سریال نیسان آبی را منوچهر هادی کارگردانی کرده و تهیهکنندگی آن را هم احسان ظلیپور برعهده داشته است. فیلمنامه را سعید دولتخانی و سعید هوشیار بر اساس فیلمنامه سینمایی نیسان آبی نوشته کمیل روحانی به نگارش درآوردهاند.
در کنار حسین یاری و مهران غفوریان بهعنوان دو بازیگر محوری، بازیگران دیگری چون یکتا ناصر، بهناز جعفری، سیروس همتی و ایمان صفا هم در این مجموعه نقشآفرینی میکنند. حسین یاری حضوری بهکل متفاوت از نقشهای سالهای اخیر خود را در این سریال ایفا کرده و میتواند سکوی پرتاب مجددی برای محبوبیت مضاعف او در میان سریالبازها باشد.
مهران غفوریان هم بعد از کاهش وزن شدید و تغییر ظاهر، برای نخستینبار بهعنوان نقش اصلی یکی کمدی مقابل دوربین ظاهر شده تا با شمایلی متفاوت مخاطب را بخنداند. البته که ناراحتی قلبیاش همه را نگران کرد ولی او پس از بهبود با قدرت کامل به نیسان آبی بازمیگردد تا قسمتهای باقیمانده را هم آماده پخش کنند. راستی در میان نقشهای فرعی هم منتظر چند غافلگیری باشید که فعلا از گفتن آنها معذوریم!
اما حضور جمشید هاشمپور میتواند یکی از سورپرایزهای این سریال کمدی برای فیلمبازها باشد. بازیگر محبوب و ستاره چند دهه سینمای ایران که اتفاقا الگوی کاراکتر اصلی سریال، یعنی جمشید با بازی متفاوت حسین یاری هم هست.
علیرضا خمسه، سحر قریشی، گیتی قاسمی، ایمان صفا، بهشاد شریفیان، سیروس همتی، غلامرضا نیکخواه، حسام نواب صفوی، یوسف صیادی، آرش ظلیپور، صفر کشکولی، علی مهربان، نیکی میربها، سانای امیرآبادی، آرین محمودی، سبحان هادی، طاها عبداللهی، رزا بیات و بهزاد رحیم خانی، رضا بنفشه خواه از دیگر بازیگران این سریال طنز هستند.
مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه: قاسم ترکاشوند، طراح لباس: آرتا ماهان، طراح چهرهپردازی: امید گل زاده، صدابردار: وحید دوزنده، مدیرتولید: محمد جمشیدی، دستیار اول کارگردان: علی سخنگو، مدیر برنامهریزی: امین قوامی، تدوین: سیاوش کردجان، موسیقی: آریا عظیمینژاد، صداگذار: آرش قاسمی، منشی صحنه: مهتاب شهرابی، عکاس: سمیه میری و کارگردان پشت صحنه: مهدی کریمی. این فهرست بقیه عوامل سازنده این سریال است.
انتظارمان از این سریال چیست؟
منوچهر هادی که حالا از کارگردانان پرکار شبکه نمایش خانگی محسوب میشود، در حال حاضر فهرستی از سریالهای موفق همچون عاشقانه و گاهی ناموفق همچون گیسو را در کارنامه حرفهای خود دارد اما همچنان و بیوقفه سریال میسازد.
نیسان آبی تازهترین ساخته او است که البته اولین تجربه کمدیسازی سریالی او در این فضای جدید محسوب میشود. هادی پیشتر و در تجربههای سینمایی خود مانند آینه بغل و یا رحمان ۱۴۰۰ به خوبی ثابت کرده که روی طنز موقعیت تخصص دارد و مخاطبان علاقهمند به آثار او هم معمولا در گیشه حامیاش بودهاند. همین ویژگیها سبب شده است که انتظار از نیسان آبی هم بالا برود.
سریالی که میتواند آغازکننده دور تازهای از فعالیتهای منوچهر هادی در عرصه سریالهای خانگی باشد و حتی بخشی از ناکامیهای اخیر او در ساخت آثار ملودرام را هم جبران کند. مهم این است که نیسان آبی در ویترین این روزهای شبکه نمایش خانگی قطعاً اثری متفاوت محسوب میشود که تا حدود زیادی میتواند فقدان آثار خانوادگی و متناسب با گروه سنی همه اعضای خانواده در میان تولیدات شبکه نمایش خانگی را جبران کند. سریالی که دور از انتظار نیست بخش عمدهای از مخاطبان شبکه نمایش خانگی بهصورت هفتگی در انتظار قسمتهای تازه آن بمانند.
منوچهر هادی و تیم تولیدش این روزها همچنان در حال تصویربرداری سریال هستند و بخشی از مراحل پستولید این سریال هم همزمان با تولید، در جریان است. طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، نیسان آبی از چهارشنبه ۲۸ مهر از پلتفرم فیلیمو پخش میشود تا یکی از گزینههای پیش روی مخاطبان شبکه نمایش خانگی در پاییز ۱۴۰۰ برای تماشا باشد.
این سریال در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقهای آماده شده است. ولی از آنجا که هنوز تدوین نهایی آن به اتمام نرسیده، چند قسمتی تفاوت با این پیشبینی اولیه قابل اغماض است. پس خودتان را برای یک مهمانی پرماجرا و پرخنده ۲۰ هفتهای آماده کنید.
این سریال در ادامه «آینه بغل» و «رحمان ۱۴۰۰» قرار است نگاه طنز آمیزی به موضوع فقر داشته باشد؛ اما آن چه در قسمت اول مشاهده چه بود؟ در دهه نود شماری از کمدیهایی با محوریت نوستالژی و زیست در دهههای معاصر ایران تولید شد که با استقبال مخاطب همراه بود که نمونه موفق آن از لحاظ ارتباط با مخاطب و جایگاه قصه گویی درکمدی؛ قسمت اول «نهنگ عنبر» است. «نیسان آبی» نیز با نوستالژی شروع میشود؛ اما نوستالژی به سبک هادی. در لحظاتی ما پارودی آثاری، چون سریال «قورباغه» و «ابد و یک روز» را میبینم و دقایقی نیز به علاقه شخصیت حسین یاری به جمشید هاشم پور میگذرد. سکانسهایی نیز یادآور کمدیهای گذشته هادی است و نوع پایان بندی یادآور صحنهای از فیلم «آینه بغل» است. زوج یاری و غفوریان توانسته در کنار یکدیگر کمدی ایجاد کنند. موقعیت نقش شخصیت غفوریان چالش برانگیز است؛ «رضا خرسند» او را در وضعیتی متفاوت نسبت به کارنامه پیشین خود قرار داده و با توجه به سابقه طولانی او در حضور در آثار کمدی توانسته بازی درستی در قسمت اول داشته باشد. حسین یاری نیز که در دهه ۷۰ و اوایل دهه۸۰ در کمدیهایی چون «دنیای وارونه» و «معادله» حضور داشته؛ توانسته با این که بیشتر ایفاگر نقشهای غیر کمدی بوده؛ موقعیت نقش و قصه را درک کند و در چارچوب فضای سریال ایفای نقش کند. مهمترین ویژگی قسمت اول سریال هادی این است که برخلاف روند دو سال اخیرش، در وهله اول بیننده با دیدن قسمت اول احساس نمیکند که به او بی احترامی شده و با کم فروشی مواجه است. شخصیتها و موقعیت شان معرفی شدند؛ مقدمه ورود مخاطب به یک داستان کمدی شنیده شده و عامه پسند نیز شکل گرفت. اگرچه قسمت اول این سریال نتوانست نگارنده این یادداشت را اقناع کند که با یک کمدی با داستان نو و خلاقانه مواجه است، اما میتوان گفت «نیسان آبی» اگر به سیاق قسمت اول پیش رود حداقل نتیجهای که حاصل خواهد شد شاید ترمیم اعتماد از دست رفته برخی مخاطبان نسبت به منوچهر هادی باشد؛ باید دید.